Нека да поговорим - Част 1 [ Тежки престъпления]

Go down

Нека да поговорим - Част 1 [ Тежки престъпления]

Писане by Mary McDonnell on Сря Апр 13, 2016 3:05 pm

Денят беше към края си, когато лейтенант Анди Флин почука на вратата на капитан Шарън Рейдър.
- Здравей. - каза Анди.
- Здравей. - отвърна Шарън.
- Имаш ли минута? - попита Анди.
- Ммм... - изръмжа тя и затвори лаптопа си.
- Аз просто исках да кажа... по отношение на всичко това... знаеш че съм загрижен за твоите интереси, нали? - каза Анди.
- Анди, аз не търся да съм повече време насаме с теб, особено, когато съм на работа. Аз не се нуждая от теб за това. - добави Шарън строго.
- Добре, разбира се. Тръгвам си. - каза разочарован Анди. На него му беше трудно да скрие разочарованието от отговора й. Той наистина искаше да поговори с нея. Да разбере какво наистина чувства тя към него. Беше му омръзнало да играе игри. Изведнъж Анди се спря пред вратата, докато Шарън подреждаше папките си.
- Тогава... За какво имаш нужда от мен? - попита той. Шарън го погледна с кристално зелените си очи. Тя беше променила решението си.
- Затвори вратата, нека да поговорим. - помоли го тя. Анди затвори вратата и седна до нея. Шарън беше отличен полицай и капитан, но тя трябваше да обърне внимание и на личния си живот. Тя беше нервна от предстоящия дълъг разговор, който щеше да промени живота й.
- Шарън... не знам откъде да започна... - изрече Анди след дълго мислене.
- Знам какво искаш да говорим. - каза Шарън тихо
- Шарън, аз не искам повече да крия чувствата си към теб. Аз те обичам, не мога да спра да мисля за теб, не мога без теб Шарън. - каза Анди и се приближи към нея. Тя стана от стола и направи няколко крачки из стаята. Тя също знаеше, че го обичаше, да - тя беше луда по него.
- Анди аз знам, че съм отлагала този разговор твърде дълго...но не е толкова лесно... да, и аз те обичам и не мога да го прикривам. Обичам те... - каза Шарън няколко пъти и въздъхна. Анди се усмихна леко и когато Шарън затвори очи за миг, той се приближи до нея. Той я прегърна, целуна врата й, косата й, усети аромата на парфюма й. Шарън не можеше да мисли ясно, тя го желаеше твърде много. Анди затвори щорите и бутна Шарън към вратата. Той я целуна по устните. Тя трепереше, тя никога не се беше чувствала толкова добре колкото с Анди. Неговата близост я караше до полуда. Шарън не знаеше дали това което правят е добре, но тя наистина го желаеше. Тя се отдръпна леко за момент.
- Може би ние... - прошепна тя.
- Какво? - каза Анди и хвана ръцете й. Целувката се превърна в бясна и страстна. Сексуалното желание изгаряше и двамата. Той не можеше да слуша нищо повече. Сякаш той беше в сън. Целуваше устните на жената която обича и за която е мечтал винаги. Те се целуваха още повече. Анди докосваше бедрата й, той я накара да седне върху бюрото. Те все още продължаваха да се целуват страстно, докато Шарън го отдръпна.
- Анди... Тук не е мястото... Някой може да ни види, ние сме в офиса. - прошепна тя.
- Права си. - подсмихна се Анди.
- Заведи ме в твоя дом, искам да бъда твоя. - каза Шарън и даде нежна целувка на Анди. Той беше приятно изненадан, тон не очакваше Шарън да каже това, но беше доволен от факта. Той кимна с глава. Шарън затвори вратата и загаси освтлението. Двамата тръгнаха към дома на Анди.
avatar
Mary McDonnell
Admin

Брой мнения : 75
Join date : 05.03.2016
Age : 66
Местожителство : Los Angeles

Вижте профила на потребителя http://fanfiction.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Нека да поговорим - Част 1 [ Тежки престъпления]

Писане by Mary McDonnell on Сря Апр 13, 2016 8:02 pm

Шарън и Анди бяха пристигнали във апартамента на Анди. Той взе ключовете и отвори вратата. Той покани Шарън да влезе първа. Анди хвърли ключовете върху масата. Шарън се беше почувствала много уютно. Докато тя разглеждаше дома му, Анди я прегърна нежно. Шарън се уплаши, но след това се усмихна леко.
- Ох, Анди! Изплаши ме! - каза Шарън усмихвайки се.
- Съжалявам мила, не исках това. Просто исках да те прегърна за да повярвам, че това което се случва между нас е истина. - каза Анди и се сгуши в нея.
- Аз също никога не бих повярвала, че ще бъдем заедно някога след толкова много спорове и скалисти отношения. - добави Шарън шеговито.
- Да, права си. Но всичко лошо свърши. Ти и аз никога повече няма да бъдем врагове. Ти и аз ще бъдем заедно завинаги. - прошепна той. Анди я пусна и я придърпа към вратата. Той я целуна страстно. Шарън не можеше да контролира себе си. Тя вече се отдаваше на него и на чувствата си.
- Хей, чакай малко... - каза тихо Шарън.
- Какъв е проблемът? - попита Анди.
- Искам да те... искам да докосна, но ти трябва да пуснеш ръцете ми лейтенант. Освен това сме пред вратата. - каза шеговито Шарън. Анди се засмя.
- Аз те харесвам на вратата капитане. - добави Анди и я целуна нежно.
- Така ли? Къде ме харесваш още? - попита Шарън със сияещи очи.
- Навсякъде... На масата, на дивана, а може би и в леглото... - каза Анди с усмивка. Той пусна ръцете й. Шарън го придърпа към себе си. Тя свали първо сакото му, после откопча ризата му. Анди започна да я целува и да сваля блузата и полата й. Той я отведе в спалнята. Тя легна на леглото. Анди се приближи до нея. Той започна да целува нежните й устни. Той все още не можеше да повярва на това. Анди се сгуши в нея и започна да целува врата й, да усети аромата й, ръцете му придържаха красивите й бедра. Шарън никога не си би помислила за интимни отношения с Анди толкова прибързано, но любовта и желанието да бъде негова я караха да го направи. Той опипваше тялото й докато тя го изпиваше с устни. Шарън го отдръпна леко.
- Колко още тази вечер? - попита задъхано тя.
- Колкото се наложи за да разбереш че ти си единствената жена която ме кара да се чувствам така. - отвърна Анди. Шарън се усмихна. Сексът с него пределено беше хубав. Той продължаваше да я целува и да я докосва навсякъде. Тя докосна лицето му.
- Направи ме твоя сега, тази нощ. - добави Шарън. Анди кимна. Той продължи да я целува като слиза надолу... врата... ключиците... гърдите... ребрата... стомаха и все по-надолу... Премина със своя език по бедрата й и продължи да преминава в бельото й... Той не издържа повече и влезе в нея със силен тласък, но това на нея й хареса. Анди стана от леглото и отиде до кухнята. Той взе студена чаша вода. Шарън го погледна учудено.
- Какво си намислил? - попита тя.
- Шшштт... Замълчи и ще разбереш. - усмихна се леко той. Той остави чашата с водата върху шкафчето и взе вратовръзката си. Той върза очите на Шарън. Застана върху нея и изсипа студената вода на корема й. Анди започна да пие водата която беше върху нея. Той я ближеше бавно и държеше ръцете и бедрата й. Тя цялата настръхваше... Устните, пръстите, които я докосваха... тя беше изцяло негова... Шарън винаги е била нещастна със бившия си съпруг Джак, но сега с Анди беше съвсем различно... Той беше мъжът на мечтите й. Тя не можеше да контролира мислите си от тази силна възбуда. Анди свали вратовръзката от нейните очи и се отпусна на леглото.
- Никога не съм имал толкова хубав секс със някой... - прошепна доволен от прекараната нощ Анди.
- Аз също... С теб всичко е толкова различно... Обичам те... Да, обичам те... - каза тихо Шарън.
- И аз те обичам Шарън... до полуда... - добави Анди. Двамата заспаха в прегръдките си.
avatar
Mary McDonnell
Admin

Брой мнения : 75
Join date : 05.03.2016
Age : 66
Местожителство : Los Angeles

Вижте профила на потребителя http://fanfiction.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Нека да поговорим - Част 1 [ Тежки престъпления]

Писане by Mary McDonnell on Сря Апр 13, 2016 11:12 pm

На следващата сутрин, когато Анди се събуди, забеляза че леглото е студено и Шарън не е до него. Той едва отвори очи и забеляза че все още е 6 сутринта. Шарън никога не се е събуждала толкова рано, поне през уикенда. Той се изправи леко в леглото и видя че Шарън идва към него. Тя приседна до него и го целуна нежно.
- Добро утро скъпи. - каза тя със усмивка.
- Добро утро. - каза той хващайки ръката й.
- Направих ти закуска и малинов чай. - добави Шарън ставайки.
- Но... Шарън, къде отиваш толкова рано? - попита учуден и разочарован Анди.
- Ръсти беше съвсем сам снощи. Аз много се притеснявам за него. Ще отида вкъщи, ще видя как е той. Той е мой син и това е мой дълг. - обясни набързо тя. Анди беше възхитен от любовта и загрижеността на Шарън към децата й.
- Добре, но ще ми липсваш. - добави Анди. Шарън се усмихна леко.
- Не се притеснявай, ще се върна довечера, може да бъдем заедно през този уикенд, какво ще кажеш? - каза Шарън. Анди въздъхна. Това беше всичко което искаше - да бъде със Шарън.
- Това е... това е което аз искам Шарън... Искам да си до мен... Без теб времето минава толкова бавно... - отвърна Анди.
- Добре, ще се върна към 7 часа. И не забравяй: Обичам те! - каза тя и го целуна.
- Аз също... - добави той. Когато Шарън се прибра вкъщи, видя Ръсти да гледа романтичен филм.
- Хей, Ръсти. - изправи се тя пред него.
- Мамо, къде беше снощи? Потърсих те, но не ми вдигна. Бях се притеснил за теб. - заяви той. Шарън се чудеше какво да му каже.
- Ами... аз и лейтенант Флин имахме малко работа, имаше тежък случай на убийство и... трябваше да работим. Съжалявам, че не можах да те уведомя. - излъга Шарън. Тя нямаше друг изход освен лъжата.
- Ох, добре, ясно. Радвам се че си добре. - добави Ръсти и я прегърна.
- Добре съм, не се притеснявай. Е, закуси ли? - попита тя. Ръсти се намръщи.
- Нужно ли е да закусвам всяка сутрин? - попита той.
- Да. Това е здравословно и ако ти искаш да бъдеш добре трябва да закусваш всяка сутрин. Това ще ти дава повече сила. Е, хайде, ще ти приготвя закуска, и още нещо: изключи този филм засега, ще го гледаш по-късно. - нареди му Шарън. Ръсти изключи телевизора и след закуската излезе с приятели навън. Шарън седна на дивана. Тя взе една възглавница, затвори очи за миг и си представи страстната нощ, която беше прекарала с Анди. Тя взе телефона си и реши да му се обади. Анди вдигна телефона щастлив.
- Мислих си че няма да ми се обадиш капитане... - пошегува се той. Шарън се засмя.
- Разбира се че ще ти се обадя. И, какво правиш? - попита го тя.
- Хммм... Мисля че след малко ще пусна някой романтичен филм. - отвърна замислено той.
- Добра идея. Забавлявай се докато мен ме няма. - каза тя.
- Но без теб сякаш времето е спряло, не се чувствам жив. - добави Анди.
- Аз също. Шегата настрана: Мислиш ли че всичко това между нас е нормално? - попита тя. Анди се замисли за момент.
- Защо ме питаш това? - попита Анди учуден.
- Не знам Анди... Всичко ми се струва нереално, неестествено. Ние не сме казали на никой за отношенията ни, срещаме се тайно от всички и ми е много неудобно да лъжем всички в очите. - отговори Шарън нервна.
- Успокой се Шарън. Двамата с теб ще кажем на всички, че двамата с теб се обичаме и че ще бъдем заедно. - успокои я той.
- Ти ме успокояваш много. Хубаво е да знам, че имам връзка с човек който не е с мен за секс или за една нощ. - добави Шарън. Анди се засмя силно.
- Шарън... Забрави това... Аз никога не бих бил със теб само за секс. Ти си моят живот. Животът ми губи смисъл без теб и аз те обичам. Шарън се усмихна леко.
- Ох Анди! Ти си толкова мил... аз съм голяма късметлийка да открия човек като теб... и аз те обичам, ще се видим довечера... - каза Шарън.
- До довечера скъпа. - добави Анди.
Няколко часа по-късно... Шарън вече беше в дома на Анди. Двамата бяха вечеряли заедно и седяха прегърнати на дивана гледайки любовен филм. Анди не само беше прегърнал Шарън но и държеше нежната й ръка също.
- Анди... При теб аз се чувствам толкова комфортно... - каза Шарън.
- Аз също мила. Не мога да си представя повече да бъда без теб. Изгубихме твърде дълго време за да признаем чувствата си един на друг. - добави Анди.
- Ще кажем ли на всички че имаме връзка и че ще сме заедно? - попита тя.
- Разбира се скъпа. Ще им кажем че скоро ще имаме сватба. - отвърна Анди. Шарън се изненада.
- Сватба? Ти сериозно ли говориш? - попита Шарън щастлива.
- Да скъпа. Нима помисли, че ще бъда с теб без да се оженя? Аз искам ти да бъдеш официално моя съпруга. - добави Анди. Шарън го погледна с красивите си зелени очи. Анди се приближи до нея и започна да я целува страстно. Тя беше под негова власт. Той свали красивата й лилава рокля. Обви ръце около кръста й, целуваше я навсякъде.
- Ти си мъжът на моите мечти... - прошепна Шарън.
- Ти си жената която е всичко за мен, целият ми свят. - каза тихо Анди. Той свали сутиена й и целуваше гърдите й. Държеше ръцете й и целуваше врата й и топлите й устни които крещяха за него. Тя бяха изгубили контрол и това беше поредната им нощ заедно. Те се наслаждаваха на красивите моменти. И двамата знаеха че тяхната любов е много силна.Ръсти беше останал у приятели за два дни и нямаше идея че майка му не е във вкъщи. Шарън и Анди бяха прекарали заедно целия уикенд. Беше понеделник. Двамата бяха в участъка и се чудиха как да кажат за връзката си на колегите си. Шарън трепереше от притеснение. Анди се приближи до нея.
- Не се притеснявай скъпа, всичко ще бъде наред. Аз ще им кажа. - успокои й я той. Шарън хвана ръката му.
- Благодаря ти Анди. Аз не бих могла да съобщя такава новина. - каза тя. Той кимна с глава.
- Хммм... Хх... Може ли да имаме вниманието ви? - попита той изчиствайки гърлото си. Всички погледнаха към тях.
- Ние със Шарън... ами... добре... ние със Шарън се обичаме и имаме официална връзка, искахме да ви съобщим това. Много скоро обмисляме да се оженим. - обясни Анди наведнъж. Всички бяха в шок. Те двамата? Тези които имаха толкова много спорове и не можеха да се понасят, сега са заедно? Сега двамата се обичат и са двойка? Провенза се приближи към тях.
- Никога не съм си и помислял че вие двамата... ще бъдете заедно някога... но... на това му се казва изненада. Браво! - каза строго Провенза.
- Упрекваш ли ни? - попита Анди своя приятел. Провенза се засмя изведнъж.
- Не разбира се... Това че вие двамата имате връзка ме радва изключително много и аз наистина съм в шок... не само аз но и всички... въпреки всичко аз искам да ви поздравя... - отвърна Провенза и прегърна Шарън и Анди.
- Благодарим ти за подкрепата. - добави Шарън. Всички техни колеги бяха приятно изненадани. На път към вкъщи Шарън и Анди си говориха дълго.
- Казах ли ти че всичко ще бъде наред? Виж, всички бяха щастливи от този факт. - каза щастлив Анди.
- Прав си. Не го очаквах но... аз също се радвам. - добави Шарън.
- Кога ще кажем на децата? - попита Анди.
- Ще намерим удобен момент. Обмислям да поканим Емили, Рики и Никол заедно със Ръсти и да им съобщим новината. - отвърна Шарън.
- Сигурен съм че и те ще се зарадват много. - каза Анди.
- Да, те ни бяха казвали няколко пъти че нашето приятелство не е просто приятелство а нещо повече... - каза Шарън и се засмя.
- Да и ние двамата не искахме да повярваме че се обичаме. - добави Анди.
avatar
Mary McDonnell
Admin

Брой мнения : 75
Join date : 05.03.2016
Age : 66
Местожителство : Los Angeles

Вижте профила на потребителя http://fanfiction.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Нека да поговорим - Част 1 [ Тежки престъпления]

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите