Ново семейство [Тежки престъпления] Част 1

Go down

Ново семейство [Тежки престъпления] Част 1

Писане by Mary McDonnell on Вто Мар 29, 2016 11:48 pm

Капитан Шарън Рейдър седна на бюрото си, сложи ръце на главата си. Тя подуши миризма на пица и изведнъж й прилоша. Докато се опитваше да се контролира, видя пред себе си лейтенант Анди Флин.
- Шарън, проблем ли има? Добре ли си? - попита той.
- Не съм особено добре Анди. От сутринта насам ми се повръща, вие ми се свят, имам някаква стегнатост в корема и не мога да се концентрирам върху работата. - отвърна тя. Той й помогна да излезе от офиса до тоалетната. Шарън поърна два пъти.
- Защо може да се е получило това? - учуди се Анди.
- Нямам идея Анди. - каза Шарън.
- Да отидем на лекар? - каза въпросно Анди.
- Не, не сега. Не искам да отида на лекар,моля те. - каза тя и сложи ръка върху корема си.
- Но Шарън, как можем да разберем какво ти е? Не предполагаш ли нещо? - попита отново той.
- Първоначално помислих, че съм настинала, но после се досетих, че откакто съм била бременна с Емили и Рики, не съм чувствала тези симптоми. - каза Шарън замислено. Анди също се замисли.
- Значи, не си била по този начин откакто си била бременна? - попита Анди.
- Да. И сега мисля, че всичко е заради нашата връзка... Нашата интимност преди около 2 седмици. - каза Шарън и погледна към Анди. Той не можеше да разбере думите на Шарън.
- Но, Шарън, какво искаш да кажеш? - попита неразбран Анди.
- Говоря за нощта, когато бяхме заедно. Мисля, че съм бременна, но моля те не се ядосвай. - отвърна Шарън със страх във очите. Анди изпадна в шок. Той никога не си бе помислил, че Шарън може да забременее.
- Моля те Шарън! Защо ще се ядосвам? Сега ако си бременна и очакваш моето дете, аз ще бъда най-щастливият човек на света. - каза Анди с усмивка и я прегърна. Шарън я беше страх от първоначалната реакция на Анди след като чу новината, защото през бременностите си в предишния брак, тя никога не бе щастлива с Джак.
- Искаш ли да отидем у нас? Искам да си под мой контрол тази вечер. - каза Анди.
- Да, ще дойда с теб, ще се обадя и на Ръсти, че ще се прибера утре. Но преди това трябва да вземем поне 3 теста за бременност, за да можем да видим дали нистина съм бременна. - каза Шарън и се усмихна леко.
- Да мила. Но дори и да не си бременна, аз няма да се сърдя. След като се оженим, ние ще имаме време за деца. - каза шеговито Анди. Шарън го прегърна силно. Тя никога досега не е почувствала толкова много внимание. След като двамата се бяха прибрали, Шарън веднага направи и трите теста. Всички те бяха положителни. Тя се зарадва, въпреки напредналата й възраст. Анди я очакваше с нетърпение да излезе от тоалетната. Той я загледа с въпросителен поглед.
- Шарън? Какъв е резултатът? - попита Анди с нетърпение.
- И трите са положителни Анди! Ставаме родители! - извика радостно Шарън. Анди беше много щастлив. Той прегърна Шарън, даде й страстна целувка.
- Но, Шарън, със сигурност ще има риск за теб. - каза натъжен той.
- Това не е от значение за мен Анди. Аз теб обичам много и на всяка цена ще родя това дете. - каза Шарън с лека усмивка. На следващия ден тя извика при себе си майка си Беатрис и баща си Уолтър заедно с Ръсти за да им съобщи новината.
- Дъще защо ни извика толкова спешно? Случило ли се е нещо? - попита майка й.
- Не мамо, успокой се. - каза Шарън.
- Мамо, някакъв проблем ли има? - попита Ръсти.
- Не миличък, извиках ви да ви съобщя добра новина. - каза Шарън.
- И каква е тя? - попита баща й.
- Преди да споделя с вас, първо споделих с Емили и Рики, те се зарадваха много. Очаквам и вие да се зарадвате. Преди малко бях на лекар. Вие знаете, че ние с Анди излизаме от доста време и... аз съм бременна. - каза Шарън. Беатрис, Уолтър и Ръсти изпаднаха в шок, но после и те се зарадваха много.
- Не мога да повярвам, ставам баба за трети път! - възкликна Беатрис и прегърна дъщеря си.
- Не го очаквахме, стана голяма изненада. - каза Уолтър.
- И за нас беше изненада татко, тъй като сме били заедно само един път и... не го очаквахме но се случи. - каза Шарън с радост.
- Ще имам брат или сестра, мамо страхотна новина. - прегурна я Ръсти.
- Благодаря ти миличък. - каза Шарън. Тя беше много радостна.
avatar
Mary McDonnell
Admin

Брой мнения : 75
Join date : 05.03.2016
Age : 66
Местожителство : Los Angeles

Вижте профила на потребителя http://fanfiction.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите